Casa de vacanta la doar 2500 de euro


In dorinta noastra de a ne afirma si a ne face un rost in viata uitam sa avem grija de noi.
Uitam sa ne oprim si sa ne bucuram de natura.
Este un lucru pe care ni-l mai permitem doar in concedii, asta daca nu cumva, si atunci alergam sa vedem cat mai mult intr-un timp scurt.
Cand ne gandim ca totusi nu suntem vesnici pe pamant si ca avem nevoie de relaxare, realizam ca o varianta la indemana este o casa de vacanta.
O casa undeva unde este liniste, unde este aer curat (in zonele deja aglomerate de genul Bran, Valea Prahovei, nu este nici o diferenta fata de oras.
Doar dimensiunea localitatii, insa este la fel de multa aglomeratie, galagie, gaze de esapament, etc) si unde sa poti iesi sa te plimbi ascultand cantecul pasarelelor.
Suna a imagine prozaica dar este realizabila.
Pe un teren inconjurat de padure, la distanta de soseaua nationala dar cu acces direct din ea, se poate ridica o casa de vacanta.
In zona Green Valley incep sa se ridice, usor-usor case de vacanta.
Recordul, din punct de vedere al valorii, il detine o casa de tip american, construita cu numai…. 2500 de euro! Incredibil, nu-i asa?! Si totusi este adevarat.
Proprietarul terenului a venit cu elementele casei sambata dimineata la teren iar seara era ridicata casa astfel incat s-a putut dormi peste noapte acolo.
A doua zi s-au facut ultimele finisaje. Casa are o bucatarie, doua dormitoare si un hol/living mic.
Pentru o casa de vacanta este suficient.
Cat sa stii ca ai unde sa vii la sfarsit de saptamana si sa te relaxezi, sa stai in curte si sa citesti, sau sa joci fotbal sau sa joci badminton sau sa iesi cu bicicleta sau…. orice alt sport este perfect!

NOTA IMPORTANTA: Pentru ca am primit mai multe e-mailuri de la diversi cetateni care ne solicitau oferte pentru construirea unei asemenea case in diferite locatii din tara, facem o cuvenita precizare: BLP NU proiecteaza, NU construieste, NU intermediaza constructia si NU comercializeaza asemenea case. Casa de 2.500 euro este ridicata de unul din clientii nostri pe o parcela de teren din modulul 5; toate informatiile prezentate mai sus sunt obtinute in urma unui interviu acordat de acest client. Am fost doar placuti impresionati sa vedem ca omul sfinteste locul si ca dorinta unui om de a avea casa lui de vacanta, la munte, intr-o zona fara poluare, este usor de realizat cu o suma mult mai mica decat s-ar putea crede ….